Transport funerar din Anglia in Romania | Repatriere decedati

Airsalm asigura servicii repatrieri decedati si transport funerar din Anglia in Romania pentru orice familie care se gaseste in situatia de a se confrunta cu un deces in teritoriul din Marea Britanie. Airsalm ofera servici de repatriere decedati si transport funerar international, atat familiilor cat si firmelor a caror angajati isi pierd viata in accidente de munca, a societatilor de asigurari, precum si altor organizatii non guvernamentale si non profit care au necesitatea de a repatria o persoana decedata in ,, sistem social’’din orice parte a Angliei in Romania.

Asiguram servicii profesionale de repatriere decedati si transport funerar cu avionul cu incarcare de pe orice aeroport din Marea Britanie sau cu masini Mercedes Benz omologate pentru transport funerar si repatriere decedati in Comunitatea Europeana. La cererea familiei asiguram servicii de repatriere decedati in sistem social . Pentru a avea mai multe detalii privind serviciile noastre de repatriere decedati si transport funerar ,,social’’ puteti apela oricand la serviciul nostru de Asistenta Clienti. Repatrierea decedati sau transport funerar din Anglia in Romania este un serviciu garantat de firma Airsalm la un pret economic.

Serviciile de repatriere ,, social’’ sunt facute de firma noastra in asa fel incat familia sa aiba garantia ca nu va lipsi nimic din ceea ce a fost cerut conform cerintelor contractuale dintre firma Airsalm si doleantele familiei. Pentru repatrierile in sistem social organizatia Airsalm prin partenerii sai in orasele din Marea Britanie, asigura si serviciul de conservare a corpului pe durata transportului pana la sosire in Romania in asa fel incat la sosire sicriul va putea fi deschis ca cei ce acasa sa poata sa isi ia ramas bun pentru ultima data dela persona decedata.

Airsalm poate asigura la cererea familiei servicii de incinerare in Anglia precum si transportul urnei din Anglia in Romania. Intocmirea documentelor in vederea obtinerii pasaportului mortuar, necesar repatrierii persoanei decedate precum si orice alte servicii care sunt cerute de familie si care sunt prevazute de legea de Politie Mortuara a comunei pe raza caruia a avut loc decesul. Societatea Airsalm pentru orice serviciu de repatriere decedati sau transport funerar din Anglia catre Romania, asigurand profesionalitate si personal calificat, indiferent de zona din Marea Britanie unde a avut loc decesul.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate sau a unui transport funerar din Anglia in in Romania asiguram un serviciu de asistenta clienti 24 h pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar Anglia – Romania. Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavaostra.

* Prezenta noastra in Anglia este garantata in sistem de reciprocitate directa cu agentii in urmatoarele orase din Marea Britanie : Londra, Birmingham, Glasgow, Bradford, Southampton, Derby, Harrogate, Bath, Wigan, Aberdeen, Liverpool, Leds, Sheffield, Edingurg, Bristol, Manchester, LeicesterCardis, Coventri, Oxford,Dundee,Huddersfield asigurand un serviciu complet de repatriere si transport persoane decedate pentru orice comuna sau resedinta de judet din Romania. De regula transportul din Marea Britanie in Romania este facut cu avionul . Sosirea est epe aeroportul cel mai apropiat de localitatea unde va avea loc inmormantarea in Romania. La primirea sicriului in pe aeroport in Romania va fi prezent un reprezentant al firmei Airsalm care va prelua sicriul dela aeroport si il va transporta in localitatea indicata de dumneavaostra .
* Aeroporturile din Romania pot dupa fiecare caz in parte: Aeroportul International Otopeni – Bucuresti ; Aeroportul international Timisoara, Aeroportul International Bacau, Aeroportul International Cluj-Napoca.

Alte servicii oferite de firma Airsalm sunt cu plecare din orice parte a Angliei in Romania sunt urmatoarele:

* Intocmirea tuturor formalitatilor privind repatrierea persoanei decedate
* Consultanta gratuita pentru cererea de ajutor de inmormantare in Marea Britanie
* Tratament certificat de conservare a corpului. Tanatopraxie
* Sicrie speciale pentru repatrieri la pret de fabrica sau sicrie de lux
* Consultanta gratuita pentru servicii funerare sau transport funerar Marea Britania – Romania
* Organizare cerimoniei funerare in Anglia si transportul in Romania
* Documente de vama, cu imbarcare de pe orice aeroport din Marea Britanie
* Asistenza juridica gratuita in caz de deces din accidente sau moarte violenta
* Servicii personalizzate privind modalitatea de plata in rate

Puteti apela din Romania la numarul 0760715509 sau daca apelati din Anglia 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Experienta noastra dobandita pana acum , prin comportamentul si profesionalitatea acumulate in timp ne da posibiliattea sa garantam la orice situatie indiferent cat de complicata, o solutie imediata si personalizata. Complectatnd formularul de repatriere, din siteul nostru nu va creati absolut nici o obligatie contractuala fata de societatea noastra. Prin informatiile furnizate in formular ne dati posibilitatea sa va trimitem la adresa dumnevoastra de e-mail toate informatiile necesare repatrierii unei persoane decedate din Anglia in Romania sau a unui transport funerar precum si informatiile referitoare la modalitatea in care va fi executat transportul funerar, timpul in care va facut precum si costurile aferente serviciului de repatriere a personei decedate .
Cu deosebit respect, echipa Airsalm

TOP