Repatriere si trasport funerar din Olanda  in Romania

Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din Olanda   in Romania. Servicii professionale de repatriere decedati si transport funerar cu masini  omologate respectand toate normele impuse de regulamentul european de Politie Mortuara.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Olanda  in Romania firma Airsalm asigura un serviciu de asistenta clienti 24 h 0760 715 509  pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar.  Apeland telefonul de asistenta clienti ve-ti primi orice informatie necesara in cazul dumneavoastra.  Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavoastra.

Serviciile noastre de repatriere decedati si transport funerar din Olanda   sunt:

* Repatriere decedati Olanda  Romania

* Transport funerar Olanda  – Romania

* Servicii de recuperare a persoanei decedate in locuinta si depunerea acesteia la morga

* Incinerare in Olanda si repatrierea urnei cu cenusa umana  in Romania

* Legalizarea si traducerea documentelor si a pasaportului mortuar la urgenta* Intocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legala, spital, primarie,  prefectura  in vederea obtinerii pasaportului mortuar in Olanda

* Servicii professionale de imbalsamare certificata

* Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor de politie mortuara din Olanda

* Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente  rutiere, malpraxis

 Transport funerar la preturi economic din orice oras din Olanda  catre orice localitate din Romania de  asemenea  garantata  de societatea Airsalm la cel mai mic pret in sistem social.

Puteti apela din Romania la numarul  0760715509  sau daca apelati din Italia 004. 0760. 715.509.  Avand centrul de logistica pentru repatrieri in Italia repatrierea  va fi facuto de agentia noastra de repatrieri cu sediul la Timisoara .  De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

Va asiguram ca echipa Airsalm va sti sa fie alaturi de dumneavoastra indiferent de complexitatea cazului dumneavoastra. Cu siguranta ca impreuna vom reusi sa gasim o solutie imediata la orice problema de repatriere decedati sau transportfunerar din Belgia   in Romania la cel mai mic pret.

TOP