Repatriere si trasport funerar din Austria

Airsalm pune la dispozitia familiilor care se gasesc in situatia de a repatria o persoana decedata din Austria  in Romania, servicii professionale de repatriere decedati si transport funerar cu masini Mercedes Benz  omologate respectand toate normele impuse de regulamentul european de Politie Mortuara.

Societatea Airsalm dispune de toate autorizatiiile necesare in vederea intocmirii documentelor de repatriere. Servicii de intocmire a documentelor, la medicina legala, primarie, consulat sau ambasada Romaniei din Viena, intocmire documente vamale in aeroport ( doar in cazurile de reparieri cu avionul ).

Societatea Airsalm are sediul de logistica in Italia, iar pentru Romania in Timisoara. Puncte de lucru in parteneriat la Cluj, Brasov, Buzau, Bucuresti, Craiova, Suceava, Arad. In 2016 vor  functiona alte puncte de lucru in parteneriat in Romania in asa fel incat vom reusi sa acoperim prin punctele de lucru aceasi calitate a serviciilor de repatriere internazionale cat si a serviciilor de organizare a cerimoniei funerare religioase in orice zona a Romaniei.

Pentru a avea informatii complete privind repatrierea persoanei decedate din Austria  in Romania firma Airsalm asigura un serviciu de asistenta clienti 24 h 0760 715 509  pentru serviciile de repatriere decedati si transport funerar.  Apeland telefonul de asistenta clienti ve-ti primi orice informatie necesara in cazul dumneavoastra.  Personalul nostru va raspunde intrebarilor dumneavoastra si va va oferi o solutie imediata la orice problema ridicata de dumneavoastra.

 Serviciile noastre de repatriere decedati si transport funerar din Austria  sunt:

 Repatriere decedati Austria Romania | Transport funerar Austria  -Romania | Incinerare in Austria  | Transport urna cu cenusa din Austria in Romania | Intocmirea tuturor procedurilor necesare la medicina legala, spital, primarie,  prefectura  in vederea obtinerii pasaportului mortuar in Austria |  Servicii professionale de imbalsamare certificata | Sicrie speciale pentru repatrieri conform normelor de politie mortuara din Austria  |Servicii de consultanta juridica in cazul deceselor survenite prin accidente de munca, accidente  rutiere, malpraxis | Servicii de repatrieri sociale

 * Transport funerar la preturi economic din orice oras din Austria  catre orice localitate din Romania de  asemenea  garantata  de societatea Airsalm la cel mai mic pret in sistem social.

 Puteti apela din Romania la numarul  0760715509  sau daca apelati din afara tarii 004. 0760. 715.509 De asemenea in limba romana ne puteti apela si la numerele 0039.389 162 5052 / 0039.380 232 8242, sau va vom raspunde in scris la orice intrebare a dumneavoastra trimitand un e-mail la adresa: airsalm@airsalm.ro sau vizitand siteul nostru in limba romana www.airsalm.ro

 Va asiguram ca echipa Airsalm va sti sa fie alaturi de dumneavoastra indiferent de complexitatea cazului dumneavoastra. Cu siguranta ca impreuna vom reusi sa gasim o solutie imediata la orice problema de repatriere decedati sau transportfunerar din Austria  in Romania la cel mai mic pret.

TOP