“Alegand serviciile noastre de repatriere îi ajutati pe cei dragi sa ajunga acasa.”

_MG_6852Organizarea unui funeral pune orice familie intr-o situatie extrem de dificila mai ales cind este vorba de faptul ca persoana draga noua moare in conditii subite, tragice la care nu ne-am fi gandit cu o zi inainte. In acel moment o familie se gasete in situatia de a infrunta probleme si situatii care erau necunoscute pana in acel moment , si este pusa in situatia de a lua decizii importante intrun timp foarte scurt.

In realitate se doreste si este nevoie sa se rezolve totul intr-un timp extrem de scurt. Este foarte usor ca in acele momente de tensiune sa se faca alegerea gresita in aceste momente si sa se ajunga la prima firma de servicii funerare care ne iese in cale. Noi cei dela Airsalm ( Agentie Internationala Repatriere Decedati ) speram ca in acest sens sa va putem ajuta datorita personalului sau calificat, discret , eficient si competent, si nu in locul al doilea datorita logisticii de care dispunem pentru a organiza un transport funerar din orice parte a Europei, din orice continet catre Romania sau de oriunde din Romania in Europa, sau catre orice alta destinatie respectind toate normele legislative internazionale care sunt impuse in acest domeniu.

AIRSALM este o o firma cu sediul legal in Italia, si tot in Italia avem si centrul de logistica de unde coordonam in mod eficient orice transport funerar indiferent daca persoana decedata trebuie sa fie trimisa din Moscova la Londra sau la Buenos Aires sau in orice alta parte a lumii. Punctele de lucru pentru Romania sunt:

* Agentia funerara la Pitesti si Bucuresti de unde reusim sa organizam eficient sosiri si plecari din Aeroportul International Otopeni

* Agentia Funerara in Suceava pentru a acoperi eficient orice serviciu in zona Moldovei

* Agentia Funerara Timisoara care coordoneaza partea de vest, sosiri pe aaeroportul din Budapest si zona Transilvaniei in general.

Airsalm prin logistica de parteneriat si reciprocitate este prezenta in orice tara de pe glob reusind sa garanteze in mod precis ca orice repatriere de care ne occupam noi va fi dusa la bun sfarsit conform cerintelor familiei si respectarea normelor internationale in vigoare.

Airsalm garanteaza prin conditii contractuale clare fata de familia care ne acorda increderea morala de a ne ocupa personal de transportul unei persoane decedate ca orice partener, sau agentie din orice parte a lumii , respecta intocmai cerintele de calitate a serviciilor impuse de Airsalm si de partenerii sai din orice parte a lumii.
Intr-un moment atat de neplacut pentru orice persoana care pierde pe cineva drag, apelend la serviciile noastre vei gasi in primul rand profesionalitate, discretie, si promtitudine, in orice colt al lumii, sau in Romania fie ca este vb despre organizarea unei cerimonii funerare si apoi repatriere fie ca este vb despre un transport intern sau international vom fi alaturi de tine cu toata discretia si seriozitatea de care am dat mereu dovada in aceste momente.
Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa complectezi tabelul publicat la unul din serviciile cerute de dumneavoastra pentru a reusi sa intelegem situatia exacta , ce masuri trebuie sa luam ca sa te ajutam in aceste momente si sa gasim impreuna solutia cea mai buna din punct de vedere economic si organizativ .

Dupa ce ai compelctat tabelul cu datele necesare vei fi contactat in imediat de un reprezentant al firmei care va lua legatura cu dumneavoastra personal si care va fi alaturi de dumneavoastra pentru a solutiona rapid orice cerere si orice exigenta particulara a cazului dumnevoastra. Complectarea datelor din tabel nu va creaza absolut nici o responsabili tate fata de organizatia airsalm. Avem nevoie de datele pe care le cerem prin complectarea tabelului pentru a va oferi un raspuns imediat si pentru a avea si a va garanta certitudinea unei solutii imediate la problema dumneavoastra.

Din toata experienta noastra in seviciul de pompe funebre, putem afirma ca desi noi cunoastem in general persoanele, asa cum este cazul dumneavoastra doar in momente tragice, doar atunci cand se intampla ca cineva drag sa nu mai fie prezent in viata, putem afirma cu certitudine ca datorita profesionalimului si discretiei de care am dat mereu dovada persoanele au ramas mereu in contact cu noi si dupa ce munca noastra a luat sfarsit. Am ramas mereu prieteni, intr-un mod spontan si uman. Acest comportament ne da certitudinea sa afirmam ca am reusit sa fim alaturi de ei si intr-un anume fel prin caracterul, profesionalismul si discretia noastra i-am ajutat sa treaca peste un moment greu in viata lor.

Cu orice multumire care vine din partea familiilor cu care am fost alaturi in momentele cele mai dificile din viata lor, noi cei dela organizatia Airsalm, ne simtim mai autentici si mai adevarati in munca pe care noi o facem.

TOP