Despagubiri accidente in strainatate

AIRSALM (Agentia internationala de repatrieri persoane decedate) este prezenta in Europa oferind servicii de consultanta si asistenta juridica in cazurile persoanelor decedate in urma unor accidente rutiere, stradale, accidente de munca sau malpraxis. De regula, familia care pierde pe cineva drag intr-o astfel de situatie are nevoie de consultanta juridica imediata. Numai asa poate intra in posesia informatiilor care ii confera anumite drepturi legale. Airsalm avand experienta in acest domeniu pune la dispozitia rudelor, persoanei decedate, servicii de asistenta juridica. De cele mai multe ori rudele victimelor unor astfel de accidente nu au posibilitatea de a se informa de drepturile pe care le au in fata legii si accepta compensatii banesti mici comparativ cu ceea ce au dreptul prin lege. Legea europeana nu face distinctie intre nationalitati atunci cand este vorba de astfel de accidente, tratand in mod egal toti cetatenii europeni.

Airsalm prin avocatii sai ofera familiilor ai caror membri isi pierd viata, in accidente de munca, accidente stradale, accidente rutiere sau in cazurile de malpraxis, pe teritoriul Comunitatii Europene urmatoarele servicii:

• suport economic familiei victimei, prin plata de catre Airsalm a serviciilor de repatriere, transport, intocmirea documentelor de repatriere precum si organizarea ceremoniei religioase;

• reprezentarea in instanta de catre avocatii nostri a intereselor dumneavoastra privind intrarea in drepturile banesti cuvenite conform legislatiei fiecarui stat din Comunitatea Europeana;

• rudele persoanei decedate nu trebuie sa achite nici un serviciu, Airsalm si partenerii sai isi vor asuma obligatia tuturor cheltuielilor.

Contractul incheiat intre biroul de avocatura si familie este de tipul ,, cota parte ‘’ adica, toate aceste servicii juridice precum si restul cheltuielilor (servicii de repatriere, transport, intocmirea documentelor de repatriere, organizarea ceremoniei religioase) vor fi platite cu o cota parte (procent) din suma pe care familia o va incasa drept despagubire.

In acest fel riscul este corelat si asumat de catre Airsalm si biroul de avocati si in cazul unui decizii negative a instantei de judecata  familia persoanei decedate nu va plati nimic.

Ce trebuie sa faceti in acest caz ?

Este necesar sa ne trimiteti un e-mail la adresa airsalm@airsalm.eu in care sa ne explicati situatia pe care doriti  sa o sustinem. De asemenea, este necesar sa ne trimiteti toate documentele care sunt in posesia dumneavoastra referitoare la caz (documentele originale scanate).

Un reprezentant al firmei va va contacta si se vor demara etapele necesare rezolvarii cazului.

Cu deosebit respect , Echipa Airsalm

TOP