Stimate doamna /Stimate domn

Misiunea noastra este aceea de a ridica standardul de calitate a servicilor de repatriere si de a garanta familiilor si organizatiilor care apeleaza la noi servicii profesionale si dupa ce persoana decedata ajunge in Romania.
Incercam in permanenta sa imbunatatim serviciile noastre de repatriere din strainatate prin colaborare cu firme de servicii funerare locale care au sediul in localitatea din Romania unde se va organiza serviciul de inmormantare.
De cele mai multe ori familia sau organizatiile pentru care organizam serviciul de repatriere ne cere sa-i punem in contact cu alti colegi de-ai nostri, cu firme locale de servicii funerare din localitatea unde va fi organizata cerimonia funerara religioasa, in respectand intocmai traditiile locale.

Propunem conditii de colaborare transparente bazate pe comunicare, profesionalism si respect si demnitate. Exista trei conditii simple pentru a deveni un Partener Airsalm. Complecteaza formularul de contact si vom lua legatura cu tine.

Cu deosebit respect,
Emil Bran
Responsabil logistica

Cum devinPartener Airsalm?

Pentru a putea avea o discutie cu noi despre o viitoare colaborare cu organizatia Airsalm te rugam sa urmezi acesti pasi:

Pasul 1

Activitatea firmei dvs. trebuie sa aiba o experienta de minim 3 ani in domeniul serviciilor funerare.

Pasul 2

Dorim sa avem garantia ca serviciile oferite de dumnevoastra sunt organizate conform cerintelor familiei asa cum au fost cerute la semnarea contractului

Pasul 3

Ultimul pas reprezinta completarea formularului de contact din aceasta pagina cu toate informatiile cerute. Dupa completarea si trimiterea formularului veti fi contactat de noi in cel mai scurt timp!

Datele firmei


Datele Dvs. de contact


Doresc sa devin partener Airsalm pentru urmatoarele servicii:


Descriti in cateva cuvinte activitatea firmei dvs. in campul de mai josTOP