Completarea prezentului formular nu va creaza absolut nici o abligatie fata de Organizatia Airsalm. Completarea campurilor prezentului formular ne da posibilitatea de a va da raspunsuri concrete si precise la intrebarile dumnevoastra. Airsalm este la dispozitia dumnevoastra 24/24 pentru 365 de zile pe an. Orice intrebare sau cerere din partea dumnevoastra va fi analizata in mod rapid de colegii nostri dela logistica si va putem asigura de faptul ca in maxim 45 de minute ve-ti primi in e-mailul dumneavoastra un raspuns cu o solutie imediata la orice problema. Airsalm va propune intodeuna solutia cea mai economica din punct de vedere al costurilor tinand cont de orice cerere si exigenta a dumneavoastra. Pentru orice alte informatii suntem mereu la dispozitia dumnevoastra la unul din telefoanele publicate la pagina de Contact al site-ului.
Airsalm (Agentia internationala de repatriere a persoanelor decedate) are ca obiect principal de activitate repatrierea decedatilor, transportul funerar, servicii funerare, transportul international a persoanelor decedate, servicii funerare internationale, obtinerea pasaportului mortuar in maxim 48 de ore.
Asiguram servicii de imbalsamare certificata si garantata, servicii de repatriere a persoanelor decedate din Comunitatea Europeana in Romania, sicrie pentru repatrieri speciale conform normelor internationale.
TOP